Filtre

Find dit tæppe

Find dit tæppe
Mit tæppe må koste:
Slet
Enkeltfarvede – Solide

Enkeltfarvede – Solide

Enkeltfarvede tæpper er en god løsning til dig, der vil skabe en rød tråd i boligindretningen og binde rummene sammen. De er ideelle til rum med et åbent plan, og de formår at definere zoner i det respektive rum.

Eftersom tæpperne er enkeltfarvede, og ikke blander forskellige farver og mønstre, skaber de en vis harmoni, og du kan i stedet mikse materialer, strukturer og teksturer. De er et fremragende valg, når du vil fremhæve visse designelementer i boligindretningen, eksempelvis dit foretrukne kunstværk, din sofa eller sofabordet. Et farverigt tæppe kan bidrage med farve – og en kontrast – i et ellers minimalistisk rum med få indretningsdetaljer. Hvis målet er at lyse rummet op, så vælg en neutral eller blødere elfenbensfarve, alternativt et cremet, lysebrunt eller beige tæppe. Det er ideelt til et rum med mørkere vægge.

Hvide vægge og lyse tæpper fungerer perfekt, hvis der er en monokrom kontrast i form af mørkere dekorative elementer, såsom sorte puder eller et ryatæppe med en tyk luv. Tag et kig på vores udvalg af enkeltfarvede tæpper, så du finder den farve, størrelse og tekstur, der fungerer bedst til dit hjem.

Læs mere
Kontakt mig Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.