Orientalske tæpper

Orientalske tæpper

De håndknyttede orientalske tæpper repræsenterer tradition, historie og ikke mindst et dygtigt håndværk. Denne type tæpper kommer fra en række forskellige lande, herunder Iran, Pakistan, Afghanistan, Tyrkiet, Indien, Turkmenistan og Kina. De persiske tæpper fra Iran hører til blandt de mest kendte af de orientalske tæpper. 

Man har fremstillet tæpper gennem adskillige århundreder, og de flotte tæpper er blevet værdsat generation efter generation, for der er virkelig tale om kunstværker – og der er aldrig to tæpper, der ligner hinanden.

I dag er de orientalske tæpper mere eftertragtede end nogensinde. Det skyldes i høj grad, at de vidner om de gamle normer – noget, vi gerne holder fast i et samfund, der udvikler sig med hastige skridt – ligesom de tilfører boligindretningen et stilfuldt præg.

Hos Carpet Avenue finder du altid et stort udvalg, hvad enten du søger efter et tidløst persisk uldtæppe eller har indstillet sigtekornet på et kinesisk tæppe i en førsteklasses silke. Vi har ganske enkelt noget for alle, så tag gerne et kig på vores tæpper.

Læs mere
Find dit tæppe
Mit tæppe må koste:
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 22689

Page
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 22689

Page
pr. side
Faldende orden
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.