Silke – Eksklusive

Et eksklusivt håndknyttet tæppe med silkedetaljer i ren silke er noget af et kunstværk, og det figurerer som et af de smukkeste og mest værdifulde tæpper på verdensplan. Denne type tæpper bliver fremstillet på værksteder af erfarne vævere, der har udviklet deres færdigheder gennem generationer. Habibian, Davari og Jamshidi er blot nogle af de mange verdenskendte persiske mestervævere, der står bag disse eksklusive tæpper.

Mange af de eksklusive tæpper bruger silke til at fremhæve detaljer samt til at skabe en fantastisk glans, der nærmest bringer tæppet til live. Tæpperne er uhyre detaljerede, har en knudetæthed på minimum 600.000 knuder/m2 og er udelukkende fremstillet af den fineste og mest eksklusive kork-uld samt naturlig silke.

Når det kommer til de mest eksklusive tæpper i kategorien, er de fremstillet udelukkende af silke, med både kædegarn, skudgarn og luv i silke. Der anvendes den fineste silke, og knudetætheden ligger på mellem 850.000-1.000.000 knuder/m2. Silke er et ekstremt fint materiale, der gør det muligt for den enkelte væver at skabe raffinerede detaljer og mønstre, men det er er en både vanskelig og langsommelig proces, der kræver et højt koncentrationsniveau og masser af færdigheder.

Disse tæpper fremstilles primært i persiske værksteder, men de smukke indiske kashmir-silketæpper samt de eksklusive tyrkiske og kinesiske Hereke-tæpper er ligeledes førsteklasses eksempler på dette kunsthåndværk.

Læs mere
Find dit tæppe
Mit tæppe må koste:
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 2372

Page
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 2372

Page
pr. side
Faldende orden
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.