Flash Sale! Få ekstra 10 % rabat! Brug kode: EXTRA10 - Kun %countdown dage tilbage

Kelim Solo - Grøn

∅ 300 cm
Håndvævet

‌Kelim Solo-tæpper i uld bliver håndvævede i Bhadohi, Indien, via en moderne væveteknik. Den anvendte uld er af en meget god kvalitet, og tæpperne er perfekt tilpassede til at modstå daglig slitage. Tæpperne er ekstremt populære og passer perfekt ind i de f...Læs mere

Special pris 3.003 kr Inkl. moms Normalpris 3.534 kr Inkl. moms
10% rabat med kode: EXTRA10
  • Hurtig levering: 1-3 arbejdsdage
  • Gratis fragt & Retur inden for EU
  • 30 dages fuld returret
-15%

Tæppets farver ser forskellige ud, alt afhængigt af betragtningsvinklen.

Mere information
VarenummerACA5119
ProduktionstypeHåndvævet
Diameter∅ 300 cm
Tykkelse5 mm
OprindelseIndien
AlderModerne 0-20 år
KædegarnUld
LuvUld

‌Kelim Solo-tæpper i uld bliver håndvævede i Bhadohi, Indien, via en moderne væveteknik. Den anvendte uld er af en meget god kvalitet, og tæpperne er perfekt tilpassede til at modstå daglig slitage. Tæpperne er ekstremt populære og passer perfekt ind i de fleste rum og miljøer og tilføjer et stilfuldt farvetouch til rummet.

Enkeltfarvede tæpper binder indretningen sammen og skaber den stemning og fornemmelse, du efterspørger. Uanset om du vil tilføje en dristig kontrast i form af et farvetouch eller ønsker at matche på afbalanceret og harmonisk vis, kan dette let opnås med et enkeltfarvet Kelim Solo-tæppe.

Fraværet af mønstre og farvekombinationer er absolut et bevis på, hvorfor less is more-tilgangen fungerer så godt.

Eftersom Kelim Solo-tæpper er håndvævede, har de ingen luv og er tyndere end håndknyttede tæpper og lettere at holde rene. De er fremstillet af 100% ren uld - et fantastisk materiale, der er naturligt snavsafvisende og flammebestandigt. Tæpperne er meget alsidige og kommer med den ekstra bonus, at de har to sider, hvilket indebærer, at de simpelthen kan vendes og bruges, hvis de bliver plettede eller ser for beskidte ud. Med disse tæpper får du virkelig noget for pengene, og de er perfekt egnede til brug i næsten ethvert miljø, hvad enten det er et kontor, et mødelokale eller et hjemmemiljø med en moderne indretning. Et enkeltfarvet tæppe i ren uld er den perfekte måde at give et rum en følelse af ro og raffinement.

Har du spørgsmål til dette tæppe?
Send os dine spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Skriv bogstaver og tal nedenfor
Lignende tæpper til ACA5119

 

Efterårsudsalg op til 60%

Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.