Uldtæpper

Uld er en naturlig fiber og uden tvivl det mest anvendte materiale til tæppefremstilling. Lige siden de første tæpper blev knyttet, har uld været et af de mest foretrukne og efterspurgte materialer inden for tæppefremstilling. Selv i dag har uld mange unikke egenskaber, som syntetiske stoffer har svært ved at konkurrere med.

Uld er ikke kun en naturlig fiber, men også en bæredygtig fiber, der vokser på frit græssende får, der klippes hver 9.-12. måned. Fiberstrukturen er unik og har et beskyttende cellelag, der er formet som overlappende tagsten. Dette gør uld til et meget slidstærkt materiale, der på perfekt vis modstår daglig slitage, samtidig med at det er let at vedligeholde og holde rent.

Uldtæpper er naturligt snavsafvisende, og den voksagtige belægning af uldfibrene gør dem vand- og pletbestandige såvel som flammebestandige på grund af det høje protein- og fugtindhold.

Fibrene er karakteristisk krøllede, og tæppets luv hæver sig altid og genvinder sin form, når den får lov til det, uden at noget forhindrer det. Eftersom uld ligeledes er et allergivenligt materiale, fremmer det ikke væksten af ​​bakterier og/eller støvmider.

Et uldtæppe giver tilmed en fremragende lydabsorption, og det er desuden blødt og behageligt at gå på og har gode varmeisolerende egenskaber.

Gennemse gerne vores udvalg af uldtæpper, så du finder det rigtige tæppe til dit hjem og dine behov. Uanset om du leder efter et tykt og blødt uldtæppe til din stue eller et tyndere og mere praktisk uldtæppe til dit køkken, er der utallige farver og stilarter, du kan vælge imellem.

Læs mere
Find dit tæppe
Mit tæppe må koste:
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 1125

Page
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Tæpper 1-100 af 1125

Page
pr. side
Faldende orden
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.