Privatlivs- & Cookiepolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Carpet Avenue anvender og beskytter de data, du videregiver, når du anvender hjemmesiden. Carpet Avenue er forpligtet til at sikre, at dine persondata beskyttes. Hvis vi beder dig om at oplyse visse persondata, som kan knyttes til dig som person, kan du være sikker på, at de kun vil blive anvendt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Carpet Avenue kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere den pågældende side. Som kunde bør du derfor holde dig opdateret ved at tjekke siden i ny og næ.

Hvilke persondata indsamler vi?

Vi indsamler generelt følgende persondata:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger, inklusive e-mailadresse
  • Demografiske oplysninger, såsom adresse og postnummer
  • Betalingsoplysninger

 

Hvordan anvender vi de respektive persondata?

Vi har brug for persondata til at tyde dine personlige præferencer samt til at give dig en bedre service, især af følgende grunde:

  • Til ordreafgivelse
  • Til at registrere og administrere din kundekonto
  • Til at kontakte dig i tilfælde af betalings- og/eller leveringsproblemer
  • Vi kan med jævne mellemrum fremsende salgsfremmende e-mails vedr. nye produkter, særlige tilbud, konkurrencer eller andre oplysninger, som vi tror, du vil finde interessant. Vi gør her brug af den e-mailadresse, du har angivet.
  • Vi bruger muligvis oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester, ligesom vi tilpasser hjemmesiden i henhold til dine interesser.

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine persondata behandles på sikker vis. For at forhindre en uautoriseret adgang eller videregivelse har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de persondata, vi indsamler online.

Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, hvis du vel at mærke accepterer brugen af cookies. Cookies hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt sted. Cookies tillader, at webapplikationer reagerer på dig som person. Webapplikationen kan skræddersy sine handlinger til dine personlige præferencer; hvad du kan lide og ikke lide. Det sker ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi benytter cookies til trafiklogfiler, så vi kan identificere, hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om hjemmesidetrafikken og forbedre vores hjemmeside, så vi kan skræddersy den til kundernes behov. Vi anvender kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og derefter fjernes dataene fra systemet.

Generelt hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside, da det bliver muligt for os at overvåge, hvilke sider du finder nyttige, og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller oplysninger om dig, bortset fra de data, du vælger at dele med os.

Du kan vælge enten at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browserindstilling til at afvise cookies, hvis du foretrækker dette. Dette kan imidlertid forhindre dig i at udnytte alle funktioner på hjemmesiden.

Links til andre hjemmesider

Carpet Avenue kan indeholde links til eksterne hjemmesider, der kan have din interesse. Når du først har klikket på disse links og forlader Carpet Avenues hjemmeside, skal du være opmærksom på, at vi ikke har kontrol over denne eksterne hjemmeside. Derfor kan der her være tale om en anden privatlivspolitik. Disse eksterne hjemmesider reguleres således ikke af Carpet Avenues privatlivspolitik. Du bør være forsigtig og gennemlæse den privatlivspolitik, der gælder for den pågældende hjemmeside.

Brug af Facebook – sociale plugins

Vores side anvender de såkaldte sociale plugins, der hører til det sociale netværk Facebook, der drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plug-in-modulerne genkendes ved at have et Facebook-logo eller udvidelsen "Social Plug-in of Facebook" eller "Facebook Social Plugin". En oversigt over Facebook-plugins og deres udseende kan findes her: developers.facebook.com/docs/plugins

Hvis du besøger en side på vores hjemmeside, der indeholder et sådant plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til serverne på Facebook. Indholdet af plugins overføres af Facebook direkte til din browser og integreres på siden.

Gennem denne integration får Facebook de oplysninger, som din browser har adgang til på den tilsvarende side på vores hjemmeside, selvom du ikke har en Facebook-profil eller ikke er logget ind på Facebook. Disse oplysninger (inklusive din IP-adresse) sendes direkte fra din browser til en Facebook-server og gemmes dér. Hvis du er logget ind på Facebook, kan dit besøg på vores hjemmeside linkes direkte til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med plugins, når du f.eks. trykker på knappen "Synes godt om" eller skriver en kommentar, sendes disse oplysninger også direkte til en Facebook-server og gemmes dér. Oplysningerne offentliggøres også på Facebook, hvor de vises til dine Facebook-venner.


Facebook kan anvende disse oplysninger til reklame og markedsføring samt til at opbygge sine Facebook-sider. Der tilføjes brugs-, interesse- og kontaktprofiler, som Facebook genererer, eksempelvis for at finde ud af, hvordan du bruger hjemmesiden. Dette er baseret på de annoncer, der kommer ind på din Facebook-side. Formålet er at informere andre Facebook-brugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside og oprette yderligere tjenester, der kan forbindes med brugen af Facebook. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal linke dine data, der er indsamlet på vores hjemmeside, til din konto på Facebook, skal du logge ud af Facebook, før du logger ind på vores hjemmeside.


Oplysninger om formålet med omfanget af dataindsamling, den videre behandling og anvendelse via Facebook kan findes på Facebook. Her kan du få oplyst, hvilke rettigheder du har, med hvilke indstillinger på computeren du kan beskytte dit privatliv og få adgang til Facebooks instruktioner til databeskyttelse. Denne information kan findes på følgende link:: http://www.facebook.com/policy.php

 

Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics – en webanalysetjeneste leveret af Google Inc. (Alphabet) og Google Certified Dealers, et Google Consumer Protection Program ('Google'). Google Analytics og Google Certified Dealers anvender såkaldte "cookies". Det er små tekstfiler, der bliver gemt på din computer, hvilket gør det muligt at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes. Oplysningerne om din brug af vores hjemmeside (inklusive din IP-adresse) overføres til en Google-server i USA, hvor de lagres.

Hvis IP-anonymisering imidlertid er aktiveret på denne hjemmeside, forkortes din IP-adresse på forhånd af Google inden for EU's medlemsstater eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Kun i ekstraordinære tilfælde sendes den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes dér.

Google bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden samt til at levere andre tjenester, der er relateret til brug af hjemmesiden og internetbrug, til websiteoperatøren. Disse data transmitteres af din browser inden for rammerne af Google Analytics. IP-adressen, der leveres af din browser som en del af Google Analytics, knyttes ikke sammen med andre Google-data.

Du kan forhindre lagring af cookies under dine browserindstillinger. Bemærk dog, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Du kan forhindre lagring af cookies på følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)

Når du vælger at anvende Carpets Avenues hjemmeside, accepterer du samtidig behandling af de data, som blev indsamlet af Google ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder og med det ovenfor anførte formål.

 

Klarna

Kredittjek foretaget af Klarna
På købstidspunktet foretages der et kredittjek, der i enkelte tilfælde indebærer, at der aflægges en kreditrapport. Du modtager en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarnas privatlivspolitik
Persondata håndteres i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning GDPR. Klarna behandler persondata med det formål at udføre en identifikation samt til kundeanalyser, kredittjek, marketing og forretningsudvikling. CPR-numre anvendes som kundenumre med hensyn til kundehåndteringsformål, jf. Klarnas privatlivspolitik for en mere detaljeret beskrivelse af Klarnas behandling af persondata. Når du vælger Klarna Faktura, giver du dit samtykke til, at vi må behandle dine persondata i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende fakturering eller fakturabetingelser, er du altid velkommen til at kontakte Klarna direkte for nærmere information.

 

Behandling af persondata

Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brugen af dine persondata på følgende måder:

  • Når du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, skal du kigge efter det felt, du kan klikke på for at indikere, at du ikke ønsker, at oplysningerne skal bruges til direkte markedsføring.
  • Hvis du tidligere har accepteret lagring af persondata på vores hjemmeside, kan du når som helst ændre dette ved at sende en e-mail til info@carpetavenue.com

Vi hverken sælger, distribuerer eller leaser dine persondata til tredjeparter. Undtaget er vores leverings- og betalingspartnere, der kræver visse persondata i forbindelse med din ordre, eller ved lov, hvis vi er forpligtet til at oplyse persondata (f.eks. i forbindelse med bogføringsregler og reguleringer).

I henhold til databeskyttelseslovgivningen GDPR har du ret til registerindsigt i alle de persondata, vi har registreret om din person. Hvis dataene ikke længere er relevante eller enten er fejlagtige eller ufuldstændige, kan du bede os om at slette dem eller korrigere dem. Ønsker du en kopi af dine persondata, bedes du venligst kontakte os skriftligt på info@carpetavenue.com

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.