Om Os

Velkommen til et omfattende udvalg af ægte tæpper - tilgængelige lige ved hånden

Hos Carpet Avenue stræber vi efter at tilbyde dig det bredeste udvalg af håndknyttede tæpper til de bedste markedspriser, og det er tilmed nemt at orientere sig på vores webshop. Målet er, at du får en både effektiv og sjov shoppingoplevelse.

Fra os til dig

Vores sortiment består af en række forskelligartede tæpper – fra de mere primitive og rustikke nomadetæpper, der er knyttet under ydmyge kår, til de tidløse, klassiske persiske tæpper og imponerende silketæpper med en knudetæthed på over 1 million knuder/m2, knyttet af de dygtigste vævere. Vi tilbyder ægte orientalske tæpper i alle former og størrelser.

Fra de gamle byer i Østen leveret lige til din dør.

Hvorfor købe dit tæppe hos Carpet Avenue?

Vi har en track record på mere end 40 år i branchen, hvor vi har kombineret en ekstremt stor viden med mange års erfaring, både on- og offline.

Vi bekymrer os om dig

Vores passionerede og erfarne tæppeeksperter er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tæppe. Kundetilfredshed er vores vigtigste prioritet.

Glæd dig til at få et ægte tæppe, som du kan nyde i mange år fremover.

Den bedste markedspris

Et stærkt og pålideligt netværk af leverandører giver os mulighed for at købe de helt rigtige tæpper.

Vi køber alle vores tæpper direkte fra anerkendte partnere i tæppeproducerende lande uden mellemled, så vores priser forbliver lave, og du som kunde kan drage fordel af den bedste kvalitet samt de bedste markedspriser.

Vi er en fair leverandør

Vi følger de højeste etiske principper for at garantere de bedste arbejdsvilkår i det land, hvor de respektive tæpper produceres, ved at give arbejdstagerne rettigheder og standarder, der kontrolleres regelmæssigt.

Vi er fremsynede

Vi tilføjer kontinuerligt nye tæpper til vores sortiment og optimerer vores webshop, så du får den absolut bedste online shoppingoplevelse.

Resultatet?

Du finder nøjagtigt det tæppe, du leder efter – til den rigtige markedspris – og kan nyde det i mange år fremover.

Carpet Avenue – find dit tæppe her!

Kontakt mig Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Alle rettigheder forbeholdes.